LOST

Snart är påsken här, och jag ska fira den hemma i k-holm. Känns så konstigt att vara här hemma. Jag brukar ju inte vara det på påsken. Stöten, Åre, Lidköping, Nya Zeeland... Jag börjar få lite abstinens att göra något nytt nu.. Vill iväg!!

MEN det går inte nu.. Ska tjäna ihop en jäkla massa pengar nu i sommar så kanske man kan dra nånstans i höst. Åh, jag vill.

Nog om detta.

Imorgon är det skärtorsdag OCH första april! Ska ha öronen på skaft och inte bli lurad en endaste gång! Ska bli mysigt med påsk nu, e riktigt taggad. På fredag ska jag jobba som representant för Katrineholm på Sundbyholmstravet. Är en tradition för travbanan där massa företag åker dit, som en minimässa kan man säga. Så där kommer jag finnas på plats och prata varmt om sveriges lustgård. Sen ska jag tok-hänga i loungen där det ska finnas massa schysst käk och lite vip-människor, oohh I like! Erik Saade och Pain of Salvation kommer att uppträda så det blir kul. 

På lördag är det party big time som gäller, med allas våran kära Ellen såklart! Vi har så sjukt kul tillsammans och jag är så glad att hon finns här hos mig nu!

Längre än så har jag inte planerat. Jo just nånstans mitt i allt ska vi äta påskmat, och Ellen & jag ska måla ägg.





Peace 
RSS 2.0