SNÖSTORM

Jag har slutat att bli förvånad.. Detta väder alltså! Usch, idag tänker jag inte gå ut frivilligt! Ellen kommer snart och hämtar mig, då ska vi stänga in oss, tända ljus, laga mat, äta godis och se på film. Myysigt.

Tänk sen i sommar, när det är så varmt att man inte vet vart man ska ta vägen, det går inte att sova, man sparkar av sig täcket och vänder och vrider sig i sängen. Myggorna kommer in om man har fönstret öppet, och det svider på kroppen efter att man bränt sig av solen. kan man tänka tillbaka på den här helgen, när det är snöstorm och man med gott samvete får ligga i soffan och kura ihop sig framför en film, dricka te och bara ha det gött. 

        

Jag tittade på "Reign over me" förut, men guuud vilken seg film. Fast jag fick ligga sked med min katt så hade det mysigt ändå. Sen tog jag ett intiativ och lagade lunch. Blev pasta med fläskfilésås. Nu sitter jag och lyssnar på "Fattig bonddräng" med Tommy Körberg. Tänk att han sjöng den på Astrid Lindgrens begravning, uhhh vad jag skulle bölat om jag va där. Å nu blev jag sugen på att kolla på nån Astrid Lindgren film! Pippi va min absoluta favorit när jag va liten! Men saltkråkan e inte illa det heller, eller bullerbyn, eller... Ja va fan, alla e ju GULD. 

Ha en skön dag, och lyd mitt råd: Sätt dig i soffan med en stor godispåse och se på film - undvik att gå ut.. 
RSS 2.0