HELGEN SOM KOM, GICK OCH FÖRSVANN

Hoho!
Måndag idag då, redan!! Fattar inte hur helger går så fort?! Och imorgon bär det av till huvudstaden där jag ska göra min första dag på praktiken - Eventseven. Känns lite skumt, fast det e ju skönt med kortvecka. Shit pomfritt.
 
Helgen har iaf varit perfekt! Jag har ju iof haft helg i 2 veckor nu men det e ju alltid skönt när det blir helg på riktigt! I fredags va jag hos frissan och färga lite utväxt, blev som vanligt ett gott resultat! Sen satt jag ute i solen och läste, mycket skönt. I lördags fm gjorde jag inte ett skit förutom att sitta ute och sola lite. På kvällen kom Victoria & Johanna till mig så vi satt o drack vin och lyssna på låtarna från melodifestivalen. Sen var det dags för utgång på vårt kära Statt. Där hade det hänt grejer minsann! Det var ombyggnationer och hör och häpna ett nytt dansgolv! Med massa bra gamla godingar! Fy fasen va bra! När vi gick dit för att kolla läget började dom spela "Dragostea din tei" - min o johannas älsklingslåt från back in the days. Åååh, nostalgi på hög nivå! Mm det blev en mkt trevlig kväll med massor av dans! Som jag längtat efter det haha.

Igår va jag ganska sliten. Sov en stund mitt på dagen, gick till farmor & farfar på fika och sen till ICA och köpte lite godis. Så slutade kvällen framför TVn. Men det e ändå okej, när det e bakissöndag!

Nu är det ny vecka och nya tag. Ska försöka förbereda mig lite mentalt inför imorgon...

See ya!


Lite bilder från i lördags
  



RSS 2.0