SPONTAN UTGÅNG

Det är ju så sjukt härligt med detta väder - underbart!! Min chef var snäll mot mig när han sa att jag fick va ledig igår. YES! Packade med sololja och bok och begav mig ut till Djurgården. På vägen hade jag även köpt med mig från Subway.

Jag hittade en alldeles egen klippa ute vid Walldermars udde och hade det huuur bra som helst. Låg och tittade på båtarna och svanarna och doppade fötterna i vattnet då och då.

Sen var jag tvungen att dra mig hemåt efter x antal timmar ute i solen pga att mitt vatten tog slut och jag höll på att törsta ihjäl! Vi hade även tänkt gå ut en sväng på kvällen så jag var ju tvungen att göra mig i ordning med.

Elinor kom hem till mig vid 19-tiden och vi satt o lyssna på lite goa sommarlåtar och drack cider innan vi begav oss till Medborgarplatsen. Att tro att vi skulle få plats på uteserveringen Snaps var dumt. Knökfullt. Vi drog vidare till Södra teatern istället och där fick vi efter ett tag, tag på ett bord. Där satt vi några timmar, sen drog vi vidare till De baser där vi satt kvar resten av kvällen. Jättekul! Och sånt härligt väder gör det ju bara ännu bättre. Lövly.

 

  

  

Oj, vilken helkväll alltså. Är lite trött idag. Men nu ska jag jobba på och sen ska jag åka till Katrineholm över helgen. Ska bla hälsa på en mycket god vän som är hemma just denna helg sen är det mkt möjligt att det blir utgång på vårt kära stadshotell. Ska även bli kalasväder så en tur på sjön med båten e given!
 
Ha en bra helg ute i solen!

RSS 2.0